Aneko > Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

Česta pitanja naših klijenata u vezi naših usluga

Naša kompanija je posvećena vašem potpunom zadovoljstvu, zbog čega se trudimo da pružimo najkonzistentnije, pouzdane i pristupačne usluge suzbijanja štetnih insekata i glodara. Naš tim iskusnih profesionalaca je uzeo vremena da vam odgovori na neka od najčešće postavljanih pitanja.
Da li štetočine nestaju nakon prvog tretmana?
Odgovor na ovo često postavljeno pitanje je u nekim slučajevima DA, u nekim slučajevima NE. Na to utiče mnogo faktora, od stepena infestacije, povoljnih uslova za štetočine, građevinskih nedostataka objekta, higijenskih uslova... Naš cilj je da što brže i efikasnije uklonimo štetočine. Stručne osobe iz oblasti zaštite će na licu mesta izneti tačnije informacje koliko vremena će biti potrebno da se reši problem.
Da li su biocidni proizvodi štetni za decu i kućne ljubimce?
Ne možemo reći da postoje bezbedni hemijski preparati za suzbijanje, ali možemo pružiti bezbedan tretman. Jedan od najvažnijih ciljeva je zaštita Vas , Vaše dece i ljubimaca od štetočina. Posao shvatamo vrlo ozbiljno, uslugu pružamo uz pomoć najsavremenije tehnike, sa malim količinama biocidnog proizvoda